Hesap silme

Hesabınızı silin

Son güncelleme: 16 Haziran 2025

Bunu yapmanın iki yolu vardır ve bunlardan biri yedi gün boyunca geri alınabilir. Bu, Sophon LLC’nin işlettiği her ürün için geçerlidir.

Bu bir çeviridir. Hukuken bağlayıcı olan İngilizce sürümdür.

Uygulama içinden

Seçenek 1 — kendiniz silin

Ek süre tanıyan yöntem.

  1. Uygulamayı açın.
  2. Settings › About Us › Delete Account bölümüne gidin.
  3. Talebi göndermek için adımları izleyin.

Yedi günlük ek süre. Yedi gün içinde tekrar giriş yaparsanız hesap geri yüklenir. Yedi gün sonra hesap ve verileri silinir.

E-posta ile

Seçenek 2 — bize yazın

Ayara ulaşamıyorsanız veya uygulama artık yüklü değilse bunu kullanın.

  • feedback@sophoninc.com adresine yazın.
  • Konu satırı: Account Deletion Request.
  • Hesabın aktif bir aboneliği olup olmadığını belirtin.

Talebi e-posta ile doğruluyor, silme işlemini yedi iş günü içinde gerçekleştiriyor ve tamamlandığında bir onay gönderiyoruz.

Ek süre yoktur. E-posta yoluyla yapılan silme işlemi, işleme alındıktan sonra geri alınamaz ve Sophon LLC sonrasında hiçbir kişisel veriyi saklamaz.

Neler silinir

Saklama

Yedi günlük süre sona erdiğinde, giriş bilgileri, kullanım günlükleri ve yüklenen belgeler dahil olmak üzere kişisel veriler kalıcı olarak silinir.

Açıklamanın tamamı gizlilik politikası sayfasındadır. O aşamaya gelmeden önce her bir ürünün dosyalarınızla ne yaptığının kısa versiyonunu isterseniz, bu bilgi dosyalarınıza ne olur sayfasındadır.

Ürününüz tarafından bağlantı verilen politika için ürün politikası dizinimizi inceleyin.

Bu konulardan birinde sorun mu yaşıyorsunuz?

Bize e-posta gönderin